Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Lopata zhytje Seac Motus të Zeza

11.000 L
Tjetër

Lopata zhytje Seac Booster Camo Blu

14.000 L
Imazhi Tjetër

Lopata zhytje Seac Shout S700 të Zeza

8.000 L

Përshkrim

Përshkrim

Peshkimi me shtizë, apne , zhytje e lirë. Nëse jeni duke kërkuar lopata të gjata që plotësojnë të gjitha pasionet tuaja, me Seac Shout keni të gjithë sigurinë e një produkti cilësor Made in Italy, i aftë për të ofruar performancë të shkëlqyer. Pendat Seac Shout vlerësohen nga zhytësit në të gjithë botën për komoditetin e përshtatjes dhe për kthimin e shtytjes së tehut, të cilat lejojnë të zgjasin aktivitetin sportiv me më pak lodhje. Xhepi i mbyllur i këmbës i lopatave Seac Shout është projektuar për t’u përdorur me çorape neopreni 2,5 mm. Nëse përdorni çorape neopreni të kësaj trashësie, këshillohet të blini madhësinë e këpucëve që zakonisht vishni çdo ditë.

Numri CM
36/38 23/24
39/40 25/26
41/42 26/27
43/44 27/28
45/46 29/30
47/48 30/31

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet