Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Lopata zhytje Seac Shout S700 të Zeza

8.000 L
Tjetër

Lopata zhytje Seac Pinne BM30 të Zeza

14.500 L
Imazhi Tjetër

Lopata zhytje Seac Booster Camo Blu

14.000 L

Numri 43/44

Nxitoni! Vetëm 1 cop gjëndje.
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Numri

43/44

Përshkrim

Përshkrim

Seac Booster janë lopata të gjata perfekte për zhytje të lirë dhe peshkim me shtizë. Struktura e tyre i bën ato perfekte për përdorim të zgjatur. Edhe pas shumë orësh ju vazhdoni të vlerësoni performancën dhe komoditetin. Falë studimit të kujdesshëm të polimereve të përdorur dhe lëvizjeve të gomës së derdhur në skajet, është marrë një teh fleksibël dhe reaktive që në goditjet e para. Vrima në bazën e tehut kanalizon rrjedhën e ujit duke kontribuar në më pak fërkime dhe më pak lodhje. Për një përshtatje të përsosur, xhepi i këmbës shumë i vlerësuar nga seria Motus është ruajtur: i mbështjellë, i butë, i projektuar për t’u përdorur me çizme neoprene rreth 3 mm. Gjatësia e lopatës 61 cm. Gjerësia e lopatës 21.5 cm. Pesha një lopate (madhësia 43-44 EU) 1.06 kg.

Numri CM
36/38 23/24
39/40 25/26
41/42 26/27
43/44 27/28
45/46 29/30
47/48 30/31

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet