Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tub Snorkeling Seac Jet

1.500 L1.600 L
Tjetër

Tub Snorkeling Seac Frontale Mesu

3.500 L
Imazhi Tjetër

Tub Snorkeling Seac Top Flex

1.500 L

Nxitoni! Vetëm 5 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

  • Tub i palosshëm, praktik dhe rezistent, me silikon të zi hipoallergjik
  • E përkryer për zhytje në skuba. Paloset me njërën dorë dhe futet lehtësisht në xhepat e xhaketës.
  • E përkryer për ata që praktikojnë peshkimin me shtizë në apnea, për t’u kombinuar me një maskë me volum të brendshëm të reduktuar.
  • E përkryer për aktivitetin e snorkeling. Forma e tij ergonomike siguron rehati edhe pas disa orësh përdorimi.
  • Grykë ergonomike dhe kapëse për ta lidhur në rripin e maskës.

Seac top flex është tub me shumë qëllime nga Seacsub që kombinon ergonominë dhe prakticitetin. Zhytësit që duan zhytje rekreative do ta vlerësojnë atë për lehtësinë me të cilën tubi mund të paloset dhe të ruhet në xhepat e xhaketes. Zhytësit do të mund ta kombinojnë atë me maskat më të njohura të zhytjes “Low volume” dhe ta ruajnë ose ta lidhin shpejt në rast se nuk është e nevojshme. Zhytësit do të vënë re ergonominë dhe komoditetin e tubit, edhe gjatë seancave shumë të gjata.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet