Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Litar Pushke Seac Dyneema 50M 1,8 mm i Zi

10.500 L
Tjetër

Pushkë uji Pneumatike Seac Asso 50 SR

15.000 L
Imazhi Tjetër

Pushkë uji Pneumatike Seac Asso 40 SR

15.000 L

Nxitoni! Vetëm 1 cop janë gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Pas gati 40 vitesh, pushka Seac Asso ka ruajtur të gjithë cilësinë Made in Italy që i dallon pushkët Seacsub S.p.A. dhe shtoi përmirësime të reja version pas versioni.

Pushka pneumatike Seac Asso S/R (pa rregullator) është e balancuar mirë dhe e lehtë për t’u përdorur, duke e bërë atë ideale si për të gjithë ata që i afrohen peshkimit me shtizë për herë të parë, ashtu edhe për përdoruesit më ekspertë.

Doreza e re e gomës është projektuar për të ofruar ergonomi më të madhe për një kapje natyrale dhe të sigurt pa shtypje nervore, e përshtatshme për të gjithë. Mbërthimi i ri siguron gjithashtu stabilitet dhe lehtësi për t’u përdorur nëse mbani doreza apo peshkoni me duar të zhveshura.

Rezervuari cilindrik me diametër 40 mm në alumini të anodizuar përmban grafika të reja sportive dhe logon historike të trefishtë të Seac të gdhendur anash.

Koka ka vrima të mëdha 9 mm për të optimizuar daljen e ujit.

Seac Asso është një produkt i suksesshëm, i vlerësuar që nga viti 1984.

Manuali i Përdorimit

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet