Pyetje të Shpeshta

Si paguhet për blerjet online?

Ju mund të blini online te peshkatari.al dhe të paguani me para në dorë në momentin e marrjes së porosisë.

Ose të zgjidhni pagesën me këste nga iute që proçesohet dhe aprovohet direkt online nga iute.al

A janë produktet originale?

Peshkatari AL ofron vetëm produkte origjinale pasi jemi distributori i shumë prej maktave më të njohura të peshkimit në botë si Tubertini, Kali Kunnan, Savage Gear, Shimano, Ryobi, Yu-Zuri, Fiiish, Garmin, Seaspin, Bonebass, Duo, Dam, Tica, Sasame, BKK, Seac etj.

Sa kushton transporti?

Transporti i porosive në të gjithë territorin e Shqipërisë është standart 300 Lekë.

A bëni dërgesa në Kosovë?

Teknikisht nga websiti jo por për raste specifike bëjmë. Na kontaktoni në tel/whatsapp +355 699 500 200 për më shumë info.

Sa vonon transporti?

Të gjitha blerjet para orës 19:00 në ditët zyrtare të punës do të mbërrijnë tek ju brënda 24-48 orëve në varësi të distancës.

Pse nuk më ka ardhur porosia?

Peshkatari AL dërgon çdo porosi që bëhet në oraret zyrtare të punës brenda ditës që porositet por duhet të keni parasysh që ne nuk shpërndajmë porosi vetë por përdorim posta private dhe pasi porosia del nga dyqani jonë është përgjegjsia e tyre për të qën sa më korrekt me afatet si dhe e blerësit për t’ju përgjigjur korierit kur e kontakton për dërgesën.

Çfarë duhet të bëj nëse porosia nuk ka ardhur pas 2-3 ditëve?

Na kontaktoni duke telefonuar ose shkruar në whatsapp në +355 699 500 200 në mënyrë që ne të gjurmojmë porosinë me postën private dhe të gjejmë arsyen e vonesës dhe t’ju japim zgjidhje.

A ofrohet servis i produkteve?

Për produktet që kanë të parashikuar garancinë ofrohen shërbime specifike pas-shitjes.

Pse nuk gjej më një produkte që kam parë më parë në website?

Produktet që nuk kanë më stok ikin automatikisht nga websiti dhe rishtohet kur vinë përsëri kontrolloni herë pas here.

Çfarë duhet të bëjë nëse një produkt ka ardhur me difekt?

Përpare se të dërgohet çdo produkt kontollohet një nga një nga ne për difekte të mundëshme dhe shumica e problemeve që mund të ndodhin janë kryesisht nga pakujdesia gjatë transporti të postave private. Por për çdo problem që mund të keni nga kontaktoni direkt në tel/whatsapp në +355 699 500 200 dhe ne do t’ju japim zgjidhje.

Ku  ndodhet dyqani i Peshkatari AL?

Për të parë vendodhjen në hartë KLIKO KËTU

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet