Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Lopata zhytje Seac Motus Camo Blu

12.000 L
Tjetër

Lopata zhytje Seac Shout S700 të Zeza

8.000 L
Imazhi Tjetër

Lopata zhytje Seac Motus të Zeza

11.000 L

Përshkrim

Përshkrim

Lopatat e gjata të Seac Motus vlerësohen nga zhytësit e lirë dhe peshkatarët me shtiza edhe në përvojat e para falë komoditetit të xhepit të këmbës dhe lehtësisë së goditjes. Këndi 22° midis tehut dhe xhepit të këmbës optimizon shtytjen me pak përpjekje. Lopata e zhytjes së lirë dhe të peshkimit me shtizë Seac Motus vendosen lehtësisht falë xhepit të mbyllur të këmbës në material të dyfishtë termoplastik: një gomë më e fortë për shputën dhe një më e butë për pjesën e pasme të këmbës. Për një përshtatje optimale, ne rekomandojmë përdorimin e çorapeve neopreni me trashësi 2-3 mm (siç janë modelet Seac Standard 2,5 mm dhe Seac Anatomic Camo 3,5 mm) me lopata Seac Motus të së njëjtës madhësi si këpucët që përdoren çdo ditë. Tehet e lopatave të gjata të Seac Motus ofrojnë reaktivitet të shkëlqyeshëm dhe shumë forcë shtytëse edhe për zhytësit më pak të stërvitur.

Numri CM
36/38 23/24
39/40 25/26
41/42 26/27
43/44 27/28
45/46 29/30
47/48 30/31

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet