Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Çorape zhytje Seac Seal Skin Camo 3 MM Kafe

3.500 L
Tjetër

Thikë zhytje Seac Sharp

3.000 L
Imazhi Tjetër

Thikë zhytje Seac Rapid Daga

4.000 L

Nxitoni! Vetëm 2 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Seac Rapid Daga është thika ideale nënujore për ata që praktikojnë zhytjet me bombula, zhytjet e lira dhe peshkimin me shtizë. Kombinon të gjitha tiparet kryesore të dobishme për të dy disiplinat. Seac Rapid Daga ka një kamë prej çeliku inox 10,5 cm, me një skaj të lëmuar dhe tjetrin të dhëmbëzuar për gjysmën e gjatësisë. Në bazën e dorezës ka një çekiç të vogël çeliku, shumë i dobishëm për të bërë zhurmë duke e përplasur në bombula për të tërhequr vëmendjen e zhytësve të tjerë. Gjatësia totale e Seac Rapid Daga është 23.5 cm. Këllëfi është i ngurtë dhe ju lejon të lidhni thikën e zhytjes nga të dyja anët. Sistemi i lirimit përbëhet nga një buton praktik i vendosur pranë kapjes së dorezës. Shitet me dy rripa që lejojnë kapjen e Seac Rapid Daga në krah ose pulp. Këllëfi ka gjithashtu 2 fole që ju lejojnë ta lidhni thikën në rripin tuaj. Kujdes! Rekomandohet që të shpëlani gjithmonë me ujë të ëmbël dhe ta thani mirë me pecetë ose letër thithëse si thikën ashtu edhe këllëfin veç e veç pas çdo daljeje, edhe nëse keni përdorur vetëm thikën pasi këllëfi nuk është i papërshkueshëm nga uji.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet