Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Thikë zhytje Seac Rapid Daga

4.000 L
Tjetër

Lopata zhytje Seac Speed të Zeza

3.500 L
Imazhi Tjetër

Thikë zhytje Seac Sharp

3.000 L

Nxitoni! Vetëm 2 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Thika Seac Sharp është një aksesor thelbësor për sigurinë e zhytësve dhe të gjithë entuziastëve të peshkimit me shtizë. Thika e zhytjes Seac Sharp ka një kamë çelik inox të mbuluar me një shtresë mbrojtëse të zezë, me një anë të lëmuar dhe një anë të dhëmbëzuar. Tehu është 9 cm i gjatë, ndërsa e gjithë thika 20.5 cm. Doreza është e sheshtë dhe ka një sistem praktik lirimi simetrik (“Double Release System”) i cili ju lejon të lironi dhe lidhni Seac Sharp në këllëf me çdo dorë dhe nga të dyja anët. Seac Sharp shitet me dy rripa që ju lejojnë të rregulloni thikën e zhytjes në pulp ose parakrah. Kujdes! Rekomandohet që të shpëlani gjithmonë me ujë të ëmbël dhe ta thani mirë me pecetë ose letër thithëse si thikën ashtu edhe këllëfin veç e veç pas çdo daljeje, edhe nëse keni përdorur vetëm thikën pasi këllëfi nuk është i papërshkueshëm nga uji.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet