Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Lopata zhytje Seac Talent Camo Kafe

7.500 L
Tjetër

Lopata zhytje Seac Motus Camo Blu

12.000 L
Imazhi Tjetër

Lopata zhytje Seac Talent të Zeza

7.000 L

Numri 43/44

Nxitoni! Vetëm 1 cop gjëndje.
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Numri

43/44

Përshkrim

Përshkrim

Seac Talent janë lopata speciale me teh të shkurtër të krijuara për peshkim me shtizë në ujë të cekët dhe për të gjithë zhytësit që zhyten në ujërat ku rryma është më e fortë. Tehu i lopatave të Seac Talent është në fakt 13 cm më i shkurtër se tehu i lopatave të gjata të peshkimit dhe zhytjes së lirë të modelit Seac Shout. Kjo mundëson shkathtësi më të madhe gjatë seancave të peshkimit në ujë të cekët, pranë bregut ose shkëmbinjve. Zhytësit më të trajnuar vlerësojnë gjithashtu lopatat Seac Talent për shtytjen dhe reaktivitetin e tyre gjatë zhytjeve kur ka rrymë.

Numri CM
36/38 23/24
39/40 25/26
41/42 26/27
43/44 27/28
45/46 29/30
47/48 30/31

 

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet