Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Syze Uji Seac One Camo

4.500 L
Tjetër

Tub Snorkeling Seac Jet Camo

2.500 L
Imazhi Tjetër

Syze Uji Seac Extreme 50

3.500 L

Nxitoni! Vetëm 4 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Seac Extreme është një nga maskat më të rehatshme dhe më të gjithanshme të Seacsub.

Sistemi Tubing Connected ka kopsa në të dyja anët të integruara me kornizën e maskës për të reduktuar presionin në fytyrë gjatë zhytjes.

Fundi i veçantë me silikon hipoallergjik të cilësisë së lartë garanton stabilitet dhe rehati në çdo fytyrë.

Dy lentet simetrike janë prej xhami të temperuar.

Seac Extreme është i disponueshëm në ngjyra të ndryshme të përshtatshme si për skuba ashtu edhe për zhytje të lirë.

Seac Extreme shitet me një kuti praktike të fortë transparente për ruajtjen e maskës pas përdorimit.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet