Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Set Snorkeling Seac Tris Spinta

6.000 L
Tjetër

Bova Sinjalizuese Seac Seamate

14.000 L
Imazhi Tjetër

Set Snorkeling Seac Cove

4.000 L

Nxitoni! Vetëm 5 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

I gjithanshëm
Seti Seac Cove është i përsosur si për seancat e zhytjes ashtu edhe për apnea.

Komoditet i lartë
Maska Seac Cove dhe tubi Seac Top Flex garantojnë rehati të lartë, edhe gjatë seancave shumë të gjata.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet