Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Pantallona zhytje Seac Gannet 5 MM Kafe

11.500 L
Tjetër

Doreza zhytje Seac Ultraflex 3.5 MM

4.500 L
Imazhi Tjetër

Doreza Seac zhytje Anatomic Camo 3.5 MM Kafe

3.500 L

Përshkrim

Përshkrim

Seac Anatomic Camo është linja që përfshin dorezat neopreni 3,5 mm të dizajnuara nga Seacsub për rehati më të madhe gjatë peshkimit me shtizë në apnea.

Dorezat neopreni Seac Anatomic Camo parandalojnë humbjen e nxehtësisë dhe i mbajnë duart tuaja të ngrohta. Për më tepër, ato lejojnë një kapje të shkëlqyer të pushkës, kamës dhe aksesorëve të tjerë të peshkimit me shtizë duke ruajtur ndjeshmërinë e pëllëmbës, falë pëlhurës Supratex të kombinuar me neoprenin 3,5 mm.

 

Masa Perimetri i Pëllëmbës
S 20.5-22 cm
M 22-23.5 cm
L 23.5-25 cm
XL 25-26.5 cm
XXL 26.5-28 cm
XXXL 192-198 cm

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet