Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Lopata zhytje Seac Booster Camo Blu

14.000 L
Tjetër

Syze Uji Seac One Camo

4.500 L
Imazhi Tjetër

Lopata zhytje Seac Pinne BM30 të Zeza

14.500 L

Numri 43/44

Nxitoni! Vetëm 1 cop gjëndje.
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Numri

43/44

Përshkrim

Përshkrim

Materiali i lopatës BM30

Teknopolimer i lehtë dhe reaktiv, aktualisht i vetmi në llojin e tij, i cili ofron performancë të ngjashme me kompozitin me bazë fibra karboni, duke eliminuar njëkohësisht problemin e njohur të brishtësisë së materialit. Teknopolimeri i përdorur është aq elastik dhe ka një memorie të formës aq të lartë sa – në një demonstrim absurd – po të vëzhgojm lopatën pasi e kemi mbështjellë rrotull dhe e lëshojmë do të kishte ende gjeometrinë fillestare, pa ndonjë deformim strukturor të përhershëm që mund të rrezikojë performancën e saj.

Gjeometria e lopatës BM30

Tehu i lopatave SEAC BM30 është i inklinuar në 30°. Ky kënd më i theksuar është ideal si për të lehtësuar goditjen në sipërfaqe ashtu edhe për të përshtatur prirjen natyrale të kaviljeve gjatë zhytjes. Përveç kësaj, profili ultra i hollë dhe i diferencuar krijon përkulje optimale dhe redukton peshën. Kreshtat e vogla stabilizuese të vendosura në fund të tehut në pikën e rrjedhjes më të madhe të ujit parandalojnë që lopatat të lëvizin anash pa cenuar lakimin e saktë të teknopolimerit të tehut.

Materiali i linjës BM30
Ashtu si seria e suksesshme Motus edhe BM30 është bërë gjithashtu nga dy materiale të ndryshme, një më i ngurtë në pjesën e poshtme për të siguruar stabilitet dhe një më i butë në pjesën e sipërme për rehati maksimale gjatë përdorimit të zgjatur.

Numri CM
36/38 23/24
39/40 25/26
41/42 26/27
43/44 27/28
45/46 29/30
47/48 30/31

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet