Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Thikë zhytje Seac Sharp

3.000 L
Tjetër

Lopata zhytje Seac Talent Camo Kafe

7.500 L
Imazhi Tjetër

Lopata zhytje Seac Speed të Zeza

3.500 L

Numri 44/45

Nxitoni! Vetëm 2 cop gjëndje.
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Numri

44/45

Përshkrim

Përshkrim

  • ANATOMIKE: Lopatat e snorkeling të Seac Speed ​​përmbanjnë një xhep të mbyllur këmbësh të projektuar në gomë të butë termoplastike që mbështillet rehat rreth këmbës
  • POLIMER I TREFISHT: tehu i lopatave Seac Speed ​​është bërë me një kombinim të 3 materialeve plastike për të dhënë ngurtësi dhe fleksibilitet aty ku nevojitet.
  • CILËSIA Seac: cilësia e lopatave të snorkeling të Seac Speed ​​garantohet nga Seacsub S.p.A., një pikë referimi në sektorin e zhytjes në Itali që nga viti 1971

Snorkeling është më argëtuese me lopatat  Seac Speed! Lopata me këmbë të mbyllura të Seac Speed ​​janë krijuar për të dhënë një shtytje të mirë edhe për fillestarët që nuk janë mësuar të godasin: pak përpjekje, shumë performancë dhe udhëtime më të gjata për zhytje.

Numri CM
26/28 17/18
29/31 18/19
32/33 20/21
34/35 21/22
36/37 22/23
38/39 23/24
40/41 25/26
42/43 27/28
44/45 28/29
46/47 30/31

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet