Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Rrip zhytje Seac Cintura Marsigliese

4.000 L
Tjetër

Litar Pushke Seac 50M Dyneema 2 mm

6.000 L
Imazhi Tjetër

Jelek zhytje Seac Hunt Vest

5.000 L

Nxitoni! Vetëm 2 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

  • Jelek multifunksional neopreni: mund të përdoret si mbajtës peshe për zhytje të lirë dhe peshkim me shtizë ose jelek lundrues për snorkeling dhe not.
  • Seac Hunt Vest është bërë në neoprene 5 mm. Xhepat e pasmë për pesha janë gjithashtu të veshura me pëlhurë najlon për rezistencë më të madhe.
  • 6 xhepat e brendshëm mbajnë pesha prej 1 kg secili. Për rehati më të madhe, rekomandohet përdorimi i peshave të buta Seac 1 kg. Nëse vishet pa pesha, bëhet një jelek fluskues për t’ju ndihmuar në lëvizje. (Kujdes: peshat NUK përfshihen!)
  • Jeleku Seac Hunt Vest mund të lidhet dhe rregullohet në 2 pozicione të ndryshme sipas nevojave: stil jeleku me shtrëngim të dyfishtë ose stil gjoksi me shtrëngim të vetëm për lirim më të shpejtë. Është i disponueshëm në ngjyrë të zezë.
  • Seac Hunt Vest është gjithashtu i pajisur me një bilbil sigurie UNI EN ISO 12402-8, në të dy rripat e shpatullave dhe në anën e pasme

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet