Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Doreza Seac zhytje Anatomic Camo 3.5 MM Kafe

3.500 L
Tjetër

Çorape zhytje Seac Anatomic HD 5 MM

4.000 L
Imazhi Tjetër

Doreza zhytje Seac Ultraflex 3.5 MM

4.500 L

Përshkrim

Përshkrim

  • Dorezat e zhytjes Seac Ultraflex janë prej neoprene Ultra Stretch
  • Ngjitje perfekte në pëllëmbë dhe gishta për të përdorur duart në mënyrë natyrale pa penguar asnjë gjest
  • E gjithë sipërfaqja e jashtme e dorezave neopreni Seac Ultraflex është e mbuluar me përbërës mikro gome që sigurojnë kapje dhe mbrojtje

Dorezat e zhytjes Seac Ultraflex ofrojnë mbrojtje dhe ndjeshmëri të madhe në prekje. Ato janë prej neopreni Ultra Stretch në trashësi 3.5mm Mbërthimi i përsosur në pëllëmbë dhe gishta siguron shkathtësi dhe natyralitet të përsosur në çdo gjest: kapjen e pushkës, përdorimin e pajisjeve etj… E gjithë sipërfaqja e jashtme e dorezave neoprene Seac Ultraflex është e mbuluar me përbërës mikro gome që sigurojnë kapje dhe mbrojtje perfekte. Kyçe të lartë për t’i vendosur dorezat më lehtë dhe për t’i ndjerë ato njësh me kostumin.

 

Masa Perimetri i Pëllëmbës
S 20.5-22 cm
M 22-23.5 cm
L 23.5-25 cm
XL 25-26.5 cm
XXL 26.5-28 cm
XXXL 192-198 cm

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet