Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Bova Sinjalizuese Seac Master Siluro e Verdhë

4.500 L
Tjetër

Rrip zhytje Seac Cintura Marsigliese

4.000 L
Imazhi Tjetër

Bova Sinjalizuese Seac Sub Bridge

17.000 L

Nxitoni! Vetëm 1 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Boa sinjalizuese Seac Bridge është platforma e fryrë e krijuar për të shoqëruar peshkatarin në vendin e zhytjes. E pajisur me rripa shpine të rehatshëm për mbajtjen e çantës. Rripat anësore, rripi elastik i kryqëzuar dhe xhepi ju lejojnë të rregulloni dhe mbani pajisjet e nevojshme për peshkim me shtizë në ujë. Sipërfaqja është e verdhë fluoreshente me dukshmëri të lartë. Seac Bridge fryhet përmes tre dhomave të pavarura të ajrit PVC. Te perfshira ne paketim 25 metra litar dhe flamuri me shkop (lartesia 70 cm) Permasat 95 x 70 cm.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet