Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Set Snorkeling Seac Cove

4.000 L
Tjetër

Bova Sinjalizuese Seac Fluo. Siluro

2.200 L
Imazhi Tjetër

Bova Sinjalizuese Seac Seamate

14.000 L

Nxitoni! Vetëm 1 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Boa sinjalizuese Seac Seamate është platforma e fryrë e krijuar për të shoqëruar peshkatarin në vendin e zhytjes. Kjo ju lejon të arrini me lehtësi në pikën e zgjedhur dhe të mbani pajisje shtesë, gjithashtu lejon peshkatarin të pushojë kur është e nevojshme. Sipërfaqja e sipërme është në ngjyrë portokalli me dukshmëri të lartë, për siguri më të madhe.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet