Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Bova Sinjalizuese Seac Fluo. Siluro

2.200 L
Tjetër

Bova Sinjalizuese Seac Sub Bridge

17.000 L
Imazhi Tjetër

Bova Sinjalizuese Seac Master Siluro e Verdhë

4.500 L

Nxitoni! Vetëm 1 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Boa Seac Master Siluro është një sinjalizues për siguri gjatë zhytjeve me dukshmëri të lartë me flamur të lëvizshëm dhe litar me 2 kapse të përfshira

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet