Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Bova Sinjalizuese Seac Fluo. Siluro

2.200 L
Tjetër

Bova Sinjalizuese Seac Master Siluro e Verdhë

4.500 L
Imazhi Tjetër

Bova Sinjalizuese Seac Fluo. Sferike

2.000 L

Nxitoni! Vetëm 1 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Boa sinjalizuese fluoreshente sferike Seac me flamur dhe litar 25 mt për zhytje.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet