Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Bova Sinjalizuese Seac Sub Bridge

17.000 L
Tjetër

Jelek zhytje Seac Hunt Vest

5.000 L
Imazhi Tjetër

Rrip zhytje Seac Cintura Marsigliese

4.000 L

Nxitoni! Vetëm 2 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Rripi Seac Marsigliese është projektuar për të mbajtur peshat e plumbit të peshkatarit me shtizës. Rrip gome i fortë dhe i qëndrueshëm.

  • Gjatësia 145 cm
  • I Fort dhe Rezistent
  • Made in Italy

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet