Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Pushkë uji Pneumatike Seac Asso 75 SR

17.000 L
Tjetër

Pushkë uji me llastik Seac New Sting

8.000 L10.000 L
Imazhi Tjetër

Pushkë uji me sustë Seac Polpone 50

7.000 L

Nxitoni! Vetëm 2 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

  • Një aksesor mitik dhe i përjetshëm që shoqëroi hapat e parë të shumë peshkatarëve nënujorë
  • Seac Polpone është një pushkë shtizë me susta që është shumë e thjeshtë për t’u përdorur, e përsosur për daljet e para në det.
  • Grykë alumini të anodizuar 50 cm. Majë shtize me fileto për oktapod me 3 dhëmb e përfshirë
  • Leva e sigurisë dhe këmbëza kanë një ngjyrë të kuqe të ndezur që të duken qartë.

Fama e tij i paraprin! Për vite të tëra, Seac Polpone është zgjedhur si pushka e parë për aventura nga shumë peshkatarë nënujorë. Pushkë perfekte me shtizë me susta me të cilën mund të filloni të lëvizni përgjatë bregut në kërkim të oktapodëve. Mekanizmi i saj i shkrepjes me susta është i thjeshtë, i fortë dhe i sigurt. Leva e sigurisë dhe këmbëza kanë një ngjyrë të kuqe të ndezur. Seac Polpone është 50 cm i gjatë, një madhësi e përsosur për të filluar peshkimin me shtizë dhe është e pajisur me një shtizë standarde me 3 maja. Gryka është prej alumini të anodizuar për lehtësi maksimale.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet