Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Pushkë uji me llastik Seac Fire

23.000 L25.000 L
Tjetër

Pushkë uji me llastik Seac Fire Camo

25.000 L27.000 L
Imazhi Tjetër

Pushkë uji me llastik Seac Target

17.000 L20.000 L

Përshkrim

Përshkrim

 • Linja lëshuese
  Mekanizmi i lirimit është tërësisht prej çeliku dhe mund të montohet në të djathtë ose në të majtë përmes një vide të vetme
 • Mekanizmi i qitjes
  I gjithë mekanizmi i shkrepjes është prej çeliku për të garantuar cilësi dhe qëndrueshmëri për jetëgjtësi më të madhe.
 • Leva e lëshimit
  Levë më e madhe çeliku, për të rritur ndjeshmërinë e këmbëzës.
 • Mbërthimi i shpejtë i linjës
  Grykë e hapur, e përshtatshme për vendosjen e dy llastikëve rrethore, me mekanizëm të fiksimit të shpejtë të vijës

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet