Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Pushkë uji me llastik Seac Blue Gun

12.000 L13.000 L
Tjetër

Pushkë uji me llastik Seac Killer 90

11.000 L
Imazhi Tjetër

Pushkë uji me llastik Seac Red Gun

12.000 L14.000 L

Përshkrim

Përshkrim

  • Seria 6060 tytë alumini Antikorodal me udhëzues të integruar të shtizës standarte tahitiane 6,5 mm në çelik inox
  • Grykë për llastik paralelë Power Blue me diametër 16 mm me kapse të artikuluar standarde
  • Dorezë e rehatshme dhe e lehtë në lëvizje. Pajisja e këmbëzës është çelik inox e projektuar për jetëgjatësi.

Seac Blue Gun është një pushkë me shtize e përshtatshme për ata që kanë filluar të ndihen rehat në botën e peshkimit me shtizë dhe janë në kërkim të performancës si dhe rehatis. Seac Blue Gun ka një tytë alumini me ngjyrë blu Anticorodal Series 6060 me udhëzues të integruar të boshtit në të gjithë gjatësinë e tij. Gryka strehon një palë shirita llastiku paralele Seac Power Blue me diametër 16 mm me kapse standarde të artikuluar. Detajet e bardha të mekanizmit të lëshimit, të siguresës dhe këmbëzës combinohen me ngjyrën e kuqe të pushkës. E balancuar në mënyrë perfekte, si të gjitha pushkët e seris Seac, ajo ofron lehtësi të madhe në mbajtje, ngarkim dhe funksionim. E disponueshme dhe në versionin Blu Gun.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet