Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Pushkë uji me llastik Seac Red Gun

12.000 L14.000 L
Tjetër

Pushkë uji me llastik Seac Fire

23.000 L25.000 L
Imazhi Tjetër

Pushkë uji me llastik Seac Killer 90

11.000 L

Nxitoni! Vetëm 1 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

  • CILËSIA Seac: Produkti i prodhuar në Itali, pushka e ujit Seac Killer ka një tytë të zezë alumini Antikorodal për të maksimizuar rezistencën dhe për të minimizuar përkuljen.
  • PASIONI PËR PESHKIM: i ekuilibruar në mënyrë të përkryer, me një mbështetje ergonomike të dorezës, pushka Seac Killer është pushkë e përsosur me shtizës edhe për ata që i afrohen praktikës për herë të parë
  • LLASTIK RRETHOR DHE PARALELE: gryka e pushkës Seac Killer është e përshtatshme si për shirita paralelë ashtu edhe për ato rrethore.
  • RIKURTIMI I LEHTË: doreza e bardhë e armës së peshkimit Seac Killer është gjithmonë qartë e dukshme nën ujë dhe lejon rikuperim më të lehtë
  • GJATËSIA: 90 cm

Kur pasioni për peshkimin me shtizë troket në derë, ju duhet një pushkë uji e përshtatshme për të filluar, praktike, e lehtë dhe e ekuilibruar mirë. Seac Killer është pushka totalisht MADE IN ITALY, ideale për t[ja marrë dorën peshkimin me shtizë. Gryka e veçantë e kësaj shtize peshkimi lejon përdorimin e llastikëve rrethore dhe paralele. Gryka me diametër 28 mm është e zezë dhe e bërë nga alumini Antikorodal. Doreza ergonomike është e bardhë për të qenë më e dukshme në rast rekuperimi nga ujë.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet