Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Fije inoks Seac për mbajtjen e peshqëve gjatë zhytjes

1.000 L
Tjetër

Mulli Seac Guun

4.000 L4.500 L
Imazhi Tjetër
Përshkrim

Përshkrim

  • Të dhënat kryesore të gjitha në një ekran: shpejtësia e zhytjes/ngritjes, temperatura, koha e zhytjes/koha e sipërfaqes, thellësia.
  • Funksione kronometrimi dhe numërimit mbrapsht
  • Ruan sesion zhytjeje të lirë deri në 99 zhytje
  • Ekran i ndriçuar
  • Bateri standarde CR2032 (kohëzgjatja: 1 vit)

Seac Partner është zgjedhja e duhur kur kërkoni kompjuterin tuaj të parë të zhytjes së lirë. I lehtë diskret dhe i thjeshtë për t’u përdorur, ai ka të gjitha funksionet kryesore për të përballuar seancat e zhytjes me vetëdije dhe siguri më të madhe. Të gjitha vlerat kryesore mund të shihen me një shikim në një ekran të vetëm: koha e zhytjes dhe koha e sipërfaqes, koha e zbritjes dhe ngjitjes, thellësia dhe temperatura. Ekrani me ndriçim të pasëm është gjithmonë i dukshëm dhe vendosja e vlerave është shumë intuitive. Seac Partner regjistron dhe mban në kujtesë sesionet e zhytjes së lirë me një maksimum prej 99 zhytjesh. Seac Partner punon me një bateri standarde CR2032 (kohëzgjatja: 1 vit) dhe reziston deri në 100 metra thellësi. E disponueshme në ngjzrë të zezë. Rripi i Seac Partner është projektuar për t’u veshur si mbi kostumin e zhytjes ashtu edhe në kontakt me lëkurën.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet