Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Flotantes TRS Pink

300 L
Tjetër

Kali Kunnan Luminous Protector

350 L
Imazhi Tjetër

Kali Kunnan Flotantes TRS Jeshil

300 L

Nxitoni! Vetëm 5 cop gjëndje.
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Sasia

8 cop

Madhësia

7×13

Përshkrim

Përshkrim

Ashensorë me shkumë të butë për t’u fiksuar në vijën afër grepit dhe për ta bërë karremin të ndahet nga fundi. Ngjyra të forta për të tërhequr peshqit.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet