Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Hard Luminous Beads 4x5mm

150 L
Tjetër

Kali Kunnan Flotantes TRS e Bardhe/Roze

300 L
Imazhi Tjetër

Kali Kunnan Flotantes TRS e Bardhe/Verdh

300 L

Nxitoni! Vetëm 5 cop gjëndje.
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Sasia

10 cop

Madhësia

9×10

Përshkrim

Përshkrim

Ashensorë me shkumë të butë për t’u fiksuar në vijën afër grepit dhe për ta bërë karremin të ndahet nga fundi. Ngjyra të forta për të tërhequr peshqit.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet