Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tubertini Piatto Concept Single

3.500 L
Tjetër

Tubertini Braccio 90° O.S.

1.700 L
Imazhi Tjetër

Tubertini Nassa Stripe 300

6.500 L

Nxitoni! Vetëm 1 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Përmasat 57x46x300 cm

Rrjetë për kompeticione shumë e fortë dhe e qëndrueshme. Unazat metalike janë të mbrojtura me një profil gome për t’i rezistuar konsumimit dhe fërkimit me çdo sipërfaqe të fortë.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet