Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tubertini Ionic Beach

Çmimi origjinal qe: 12.000 L.Çmimi i tanishëm është: 9.000 L.
Tjetër

Tubertini Level Team 2600 AR

6.000 L8.000 L
Imazhi Tjetër

Tubertini Level Team 2400 AR

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

4,00 m, 5,00 m, 6,00 m

Diametri

19,10 mm, 22,50 mm, 25,40 mm

Pesha

208 g, 278 g, 414 g

Ndarje

4, 5, 6

Aksioni

0÷25 g

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet