Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tubertini Tatanka Power

6.000 L7.000 L
Tjetër

Tubertini Anatem

13.000 L15.000 L
Imazhi Tjetër

Tubertini Tatanka Force

6.000 L

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

2,90 m, 3,60 m, 3,40 m

Diametri

17,90 mm, 18,20 mm, 18,60 mm, 18,00 mm

Pesha

250 g, 260 g, 266 g, 270 g, 290 g

Ndarje

3, 4

Aksioni

20÷80 g, 30÷100 g, 80÷150 g

Materiali

Karbon

Përshkrim

Përshkrim

Tatanka Force është një seri kallamash teleskopik ndëtuar me një konstrukt të fortë me filamente të kryqëzuar karboni. Shumë i fortë
për t’ju përshtatur çfarëdo teknike peshkimi si në ujra të ëmbla dhe në det një all-around i vërtet. Me unaza guri SiC, kapse makinete me vida
dhe dorezë me material tape për një kapje të rehatshme dhe të sigurt.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet