Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tubertini Tatanka Neutral

1.500 L
Tjetër

Kali Kunnan Typhoon ORATA Series

1.500 L
Imazhi Tjetër

Tubertini Erre Tre

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

150 m

Diametri

0,143 mm, 0,162 mm, 0,180 mm

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet