Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Shiro

800 L1.200 L
Tjetër

Shimano Ocea 8 Braid 300m

12.500 L16.000 L
Imazhi Tjetër

Shimano Pitbull 8 Lime Green 300m

6.500 L

Fije Trecciato për Jigg dhe Spin

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

300 m

Diametri

1.0, 1.2

Përshkrim

Përshkrim

Ngarkesa Maksimale

1.0 – 10.2 kg

1.2 – 12.2 kg

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet