Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tubertini Braccio 90° O.S.

1.700 L
Tjetër

Tubertini Swing V Rest

500 L
Imazhi Tjetër

Tubertini Attacco Nassa O.S.

900 L

Përshkrim

Përshkrim

Përmasat 11 cm

Shtojcë e drejtë dhe e shkurtër për mbajtëse ose aksesorë të tjerë me lidhjen e re OS.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet