Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Trabucco XTR Surf Team Rod & Reel Case

7.200 L
Tjetër

Trabucco XTR Mbtojtes Gishti

600 L
Imazhi Tjetër

Trabucco XTR Surf Team Rig Storage Box

800 L

Nxitoni! Vetëm 3 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Kuti Trabucco XTR Surf Team Rig

– Kutia e ruajtjes praktike, kompakte për transportimin e terminaleve
– Dimensionet: 10 × 15 × 8cm
– Numri i mbajtësve: 6
– Materiali i mbajtësve: Neoprene
– mban deri në 6
– Dizajn kompakt për lehtësi optimale të transportit
– Pamje luksoze dhe elegant
– Për peshkatarin që dëshiron të jetë i sigurt se pajisjet e tij janë gjithmonë perfekte dhe të sigurta!

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet