Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Trabucco XPS Surf SA Mark System 300m

1.800 L2.000 L
Tjetër

Trabucco SF XPS Velvet Pro Cast 300m

800 L
Imazhi Tjetër

Trabucco XPS Velvet Accurate Cast 300m

1.500 L

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

300 m

Diametri

0,220 mm, 0,250 mm, 0,280 mm

Përshkrim

Përshkrim

XPS Velvet Accurate Cast Trabucco, monofilo super i butë për surf casting dhe peshkim nga varka me segmente me ngjyra të ndryshme për të llogaritur distancen dhe për hedhje të gjata.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet