Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Trabucco XPS Velvet Accurate Cast 300m

1.500 L
Tjetër

Trabucco XPS Tekno Saltwater

800 L900 L
Imazhi Tjetër

Trabucco SF XPS Velvet Pro Cast 300m

800 L

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

300 m

Diametri

0,220 mm, 0,250 mm, 0,300 mm, 0,280 mm

Përshkrim

Përshkrim

Bazuar në të njëjtën formulë të suksesshme si Velvet, ky monofilament super i butë është i përsosur për surfcasting. Ndryshon ngjyrën çdo 30 metra, duke ju ndihmuar të llogarisni distancën e peshkimit. Pa memorie dhe me një shtresë silikoni mundëson hedhje shumë të gjata dhe e transferon mirë forcën e goditjes. Peshkimi me varkë përfiton gjithashtu nga avantazhet e tij, falë segmenteve me ngjyra që ndihmojnë në rregullimin e thellësisë së karremit.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet