Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Duo Tetra Works Tetra Jig

1.100 L
Tjetër

Seika Sankai DP Floating Top Water

1.000 L
Imazhi Tjetër

Duo Tide Minnow Slim 140 Floating

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

140mm

Pesha

18g

Ngjyra

ACC0807, ACC0815, ADA0027, ADA0088, ADA0213, AST0804, GHN0331

Përshkrim

Përshkrim

Kodet e Ngjyrave

 

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet