Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Herculy Tide

6.500 L
Tjetër

Tica Scepter GXT9000

12.000 L
Imazhi Tjetër

Tica Wanderer Surf

15.000 L

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Pesha

667 g

Fuqia e Freksionit

15 kg

Raporti I Rekuperimit

4,1:1

Përshkrim

Përshkrim

TICA zgjeron gamën e rrotullave Wanderer me modelin e ri WDF, i pajisur me baitrunner “Hit & Run” është zhvilluar në konceptin “Cybernetic Frame System” që rrit ngurtësinë dhe lejon uljen e peshës. Raporti i marrjes është 4.1, trupi prej alumini, monton 7 kushineta dhe është i pajisur me sistemin Antireverse.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet