Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Stonfo Baiting Twin Needle

600 L
Tjetër

Stonfo Bite Line Rest

400 L
Imazhi Tjetër

Stonfo Bite Indicator W3

600 L

Nxitoni! Vetëm 5 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Sinjalizues kafshimi me pesha të këmbyeshme për surfcasting dhe peshkim krapi. E pajisur me kapëse me rregullim tensioni micrometrik për lëshimin e  fijes dhe vend për starlight 3 dhe 4,5  mm. Me Peshat të  përfshira: 1 gr -10 gr -30 gr.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet