Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Stonfo Unaza Elastike Për Meze

250 L
Tjetër

Stonfo Kapuç Për Nyje

200 L
Imazhi Tjetër

Stonfo Bait Clip

200 L

Nxitoni! Vetëm 4 cop gjëndje.
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Sasia

10 cop

Përshkrim

Përshkrim

Kapëse karremi, pajisje për të siguruar karremin gjatë hedhjes. Udhëzime: futni vijën në brazdë të pjesës “A” dhe, duke e mbajtur vijën të tendosur, futeni copën “A” rrëshqiteni në pjesën “B”, me kapësen në pozicionin “2”. Zhvendoseni kapësen në pozicionin “1” për të kyçur kapësen e karremit në pozicionin e dëshiruar. E disponueshme ne 3 permasa.

Madhësia 1: Ø line from mm 0.15 to mm 0.35
Madhësia 2: Ø line from mm 0.40 to mm 0.60
Madhësia 3: Ø line from mm 0.60 to mm 0.80

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet