Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Set Kali Kunnan Phoenix 2.40m + Makinet Stark 400Phx

2.500 L
Tjetër

Set Starter Spinner

3.500 L
Imazhi Tjetër

Set Kali Kunnan Phoenix 2.40m + Stark 400Phx + Kuti me Aksesore

3.500 L

Kutia përmban:
2 pako grepa Asami, kapse, xhirela, 1 pako njalica Kali Kunnan, 3 terminale  dhe plumçe

 

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Aksioni

20-50g

Përshkrim

Përshkrim

Kallam Kali Kunnan Phoenix 2.40m
Makinet Stark 400Phx
Kuti me Aksesore

Kutia përmban
2 pako grepa Asami, 100m filispanjë, kapse, xhirela, 1 pako njalica Kali Kunnan, 3 terminale  dhe plumçe,

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet