Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Fije inoks Seac për mbajtjen e peshqëve gjatë zhytjes

1.000 L
Tjetër

Mulli Seac Guun

4.000 L4.500 L
Imazhi Tjetër
Përshkrim

Përshkrim

  • Të dhënat kryesore të gjitha në një ekran: shpejtësia e zhytjes/ngjitjes, temperatura, koha e zhytjes/koha e sipërfaqes, thellësia.
  • Opsion zgjedhje për zhytjes në ujë të ëmbël ose të kripur
  • Funksioni MSST që mat kohën minimale të rikuperimit në sipërfaqe dhe alarm dehidratimi
  • Alarmet me zë dhe dritë që mund të çaktivizohen duke ruajtur kontrollin e të dhënave të zhytjes
  • Memorie e madhe me ditar të shkarkueshëm të ndarë në sesione dhe zhytje individuale
  • Seac Driver punon me një bateri standarde CR2032 dhe reziston deri në 100 metra thellësi.

Seac Driver është shoqëruesi i ri i aventurës së zhytësit të lirë dhe peshkatarit me shtizë. Praktik si orë dhe funksional si kompjuter, Seac Driver bëhet thelbësor kur filloni të merrni seriozisht me zhytjen e lirë. Seac Driver monitoron dhe regjistron vazhdimisht zhytjen për të ofruar të gjitha detajet mbi performancën dhe sigurinë si në kohë reale ashtu edhe kur konsultoni arkivin. Mundësia për të rregulluar regjistrimin e të dhënave çdo sekondë ose çdo 2 sekonda sipas llojit të zhytjes. Të dhënat kryesore janë të gjitha të dukshme me një shikim, në një ekran të vetëm: shpejtësia e zhytjes dhe ngjitjes, temperatura, koha e zhytjes dhe koha e sipërfaqes, thellësia. Funksioni MSST llogarit automatikisht kohët minimale të rekomanduara të rikuperimit në sipërfaqe. Softueri gjithashtu paralajmëron zhytësin e lirë kur është koha për tu rihidratuar. Përdoruesi mund të çaktivizojë të gjithë alarmet, vizualë dhe zanorë, duke ruajtur ende shikimin e vazhdueshëm të profilit të zhytjes. Memoria e madhe e brendshme e orës së zhytjes së lirë Seac Driver ruan nga 250 deri në 500 zhytje që mund të konsultohen drejtpërdrejt nga ekrani. Për më tepër, për të krahasuar detajet e performancës sportive, thjesht lidhni Seac Driver me PC ose Mac tuaj (kablloja e të dhënave USB shitet veçmas), shkarkoni të gjitha seancat dhe zhytjet individuale dhe shikoni të dhënat në ndërfaqen e ditarit. Seac Driver punon me një bateri standarde CR2032 dhe reziston deri në 100 metra thellësi. E disponueshme ne ngjyre te zeze. Rripi është projektuar për të veshur Seac Driver mbi kostum.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet