Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Spinit Live 7700S

13.000 L
Tjetër

Tubertini Ryobi Viral

13.000 L15.000 L
Imazhi Tjetër

Kali Kunnan Spinit Hop 7700S

10.000 L

Nxitoni! Vetëm 5 cop gjëndje.
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Pesha

563 g

Kushineta

6+1

Raporti I Rekuperimit

4,6:1

Kapaciteti i Bobines

0.25mm/300m

Përshkrim

Përshkrim

Makineta vjen me dy bobina 1 alumini blu dhe një grafit i bardhë.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet