Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tubertini Propeller + Kali Kunnan Spinit Hub 440

Çmimi origjinal qe: 10.000 L.Çmimi i tanishëm është: 5.000 L.
Tjetër

Set Surfcasting Kali Kunnan Proton 4.2m + Makinete B2U 170

Çmimi origjinal qe: 9.500 L.Çmimi i tanishëm është: 4.500 L.
Imazhi Tjetër

Kali Kunnan Set Montado Kadet

1.200 L

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Te Dhenat

Kallam 1.65m, Makinete, Tape dhe Grep

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet