Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Splash Surf 420

12.000 L
Tjetër

Tubertini Albanica Limited Edition

12.000 L
Imazhi Tjetër

Kali Kunnan Expert Cast 420

32.000 L

Nxitoni! Vetëm 2 cop gjëndje.
Informacion shtesë

Informacion shtesë

Materiali

Karbon

Gjatësia

4,20 m

Pesha

399 g

Fuqia

100-225 g

Ndarje

3

Unaza

Fuji Alconite

Përshkrim

Përshkrim

Kali Kunnan Expert Cast ultra i lehtë peshon vetëm 375 gram. Kallam i fuqishme i përbërë nga karbon me cilësi të lartë. Shumë i  mirë në hedhje dhe shumë i fuqishëm. Për më tepër është i balancuar në mënyrë të përkryer, shenjë dalluese e prodhuesit spanjoll Kali Kunnan  ekspert në kallamat e peshkimit serf. Expert Cast 420 monton unazat Fuji K Alconite dhe një mbajtës bobine Fuji DPS. Maja hibride siguron ndjeshmëri dhe perceptim të lartë gjatë peshkimit.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet