Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tubertini Delain

33.000 L
Tjetër

Tubertini Sparide

7.500 L
Imazhi Tjetër

Tubertini Instant Surf

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

4,30 m

Pesha

406 g, 453 g, 478 g

Diametri

21,80 mm, 21,60 mm, 22,10 mm

Ndarje

6

Aksioni

100g, 130 g, 160 g

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet