Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Duo Tide Minnow Slim 175F

3.000 L
Tjetër

Duo Rough Trail Malice 130

2.800 L
Imazhi Tjetër

Duo Tide Minnow Slim 200

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

200mm

Pesha

27g

Ngjyra

ADA0027, ADA0088

Përshkrim

Përshkrim

Kodet e Ngjyrave

 

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet