Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Duo Tide Minnow Slim 140 Floating

2.700 L
Tjetër

Seika Sankai DP Floating Top Water

1.000 L
Imazhi Tjetër

Duo Tide Minnow Slim 140 Flyer

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

140mm

Pesha

21g

Ngjyra

ADA0088, AHA0087, DHA0405

Përshkrim

Përshkrim

Kodet e Ngjyrave

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet