Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tabaka Stonfo Art.529 Serbidora

4.000 L
Tjetër

Kali Kunnan Kuti Plastike + Mbajtese Shpine

6.500 L
Imazhi Tjetër

Cante Kali Kunnan 150 Expanded

8.000 L

Nxitoni! Vetëm 2 cop gjëndje.
Përshkrim

Përshkrim

Madhesia: 155x14x17 CM

Çanta Kali Kunnan Expanded është prej materiali rezistent, është një çant e ngurtë me përforcim të brendshëm prej plastike të fortë, rrip mbajtës të rregullueshëm. Doreza mbajtëse. Zinxhirë të dyfishtë, ka 2 ndarje me një ndarës që lejojnë transportin e kallamave të montuara me makinet dhe minimizon gungat midis tyre dhe gërvishtjet. Brenda saj përfshin rripa për të mbajtur kallamat dhe për të parandaluar lëvizjen e tyre. Qepje cilësore. Këllëf i projektuar për të lënë makinetën të montuar në kallam dhe për të ruajë gjithçka së bashku.

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet